luni, 4 mai 2015

Va prezentam oferta CAR Coeziunea Sociala dedicata familiilor elevilor din institutiile de invatamant preuniversitar

Catre,
INSTITUTIILE DE INVATAMANT PREUNIVERSITAR
In atentia:      
1.      Asociatiei Comitetului de Parinti (la nivelul scolii/liceului)
2.      Comitetelor de parinti (la nivelul claselor)
3.      Doamnelor/Domnilor diriginti
Subiect:          
·    Colaborarea in scopul educarii elevilor in spiritul economiei si al previziunii
·    Ajutorarea familiilor elevilor care doresc sa-si continue studiile in invatamantul superior

Va prezentam (in Anexa) oferta de servicii a asociatiei noastre, cu rugamintea de a o aduce la cunostinta parintilor si elevilor.

Este stiut faptul ca spiritul de economie si cel de previziune se formeaza inca de pe bancile scolii.  Elevii trebuie indrumati pentru a dobandi deprinderile de a economisi si de a investi banii in lucruri folositoare. Din alocatia de stat si din banii obtinuti de la parinti, ei pot fi obisnuiti sa economiseasca lunar, astfel incat,  atunci cand vor deveni majori, sa poata dispune de o rezerva importanta de bani, necesara continuarii studiilor dar si pentru startul in viata pe cont propriu.

Dezvoltam aceste servicii si cu scopul de a proteja familiile in fata ofensivei a tot felul de institutii financiare nebancare si chiar a unor banci comerciale care practica dobanzi camataresti la imprumuturi. De asemenea, observam ca majoritatea bancilor comerciale ofera, in prezent, dobanzi insignifiante la conturile curente si la depozitele banesti in termen ale cetatenilor.

In scopul extinderii si imbunatatirii serviciilor, CAR selectioneaza reprezentanti teritoriali din randul cetatenilor cu o buna reputatie morala si profesionala, care au cunostinte si abilitati in lucrul cu calculatorul si care dispun de o conexiune permanenta la Internet.

Va stam la dispozitie, pentru alte informatii, la datele de contact mentionate mai sus. De asemenea ne puteti vizita la sediul central, in cadrul programului de lucru (Luni-Joi, orele 08.30-16.30 , Vineri, 08.30-14.00). In perioada 9-10 mai a.c. va asteptam si la Festivalul National al ONG-urilor din Romania, in Parcul Herastrau, la standul (cortul) cu nr. 138.

Va asiguram de toata consideratia noastra si va dorim mult succes in munca de crestere,  instruire si educare a copiilor si tinerilor Romaniei!

Comitetul Director al CAR

CASA DE AJUTOR RECIPROC "COEZIUNEA SOCIALA"
Adresa: Str. Pajurei, nr. 13, Sector 1, Bucuresti
Tel. mob.  0736600961, 0736601000, 0736601110,
Tel. fix. 0314379582, Fax: 0314379581