luni, 29 mai 2017

CAR Coeziunea Sociala va participa la Festivalul national al ONG-urilor din Romania

Pe 17 si 18 iunie ONG-uri din toate domeniile sunt invitate sa isi sustina cauzele la Bucuresti, la Civic Break-ul din ONGFest! Sa stea de vorba cu oamenii si sa le spuna cum se pot implica, sa inceapa conversatia despre spiritul civic. Tema acestui an, Civic Break, invoca spiritul civic al fiecarui ONG si cetatean si il invita intr-o excursie printre cauzele prezentate in cadrul festivalului. Ca intr-un City Break, vizitatorii vor iesi din rutina zilnica si vor avea ocazia sa descopere cum au construit ONG-urile o Romanie mai buna pentru fiecare. Vor interactiona direct cu organizatiile participante, vor descoperi ce lucruri noi se intampla in tara si cum se pot implica.
Va invitam sa impachetati cauzele in care credeti si sa va alaturati noua in Civic Break-ul de la Bucuresti, intre 17 – 18 iunie, la cea de-a 8-a editie a ONGFest!
Inscrierile au loc in perioada 22 – 31 mai 2017 prin completarea formularului de inscriere disponibil AICI.
Expozantii pot fi: asociatii, fundatii, cooperative, case de ajutor reciproc (CAR-uri, CARP-uri), grupuri civice neinregistrate, cu sediul in Romania, care asigura respectul pentru diversitate, pentru valorile democratice si drepturile omului si sunt independente politic (organizarea, conducerea si administrarea nu se afla sub influenta unui partid politic).
Informatii utile pentru inscriere:
Detalii: Persoana de contact Iuliana Rada, coordonator ONGFest – 021.310.01.77, 0749.088.885, iuliana.rada(@)fdsc.ro
*** ONGFest - Festivalul National al Organizatiilor Neguvernamentale din Romania, are loc la Bucuresti intre 17-18 iunie 2017, in Parcul Herastrau (intrarea Charles de Gaulle) si este organizat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile. Sponsor principal: Kaufland Romania